×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Monday, 20 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
بودجه ۳ میلیاردی شورای کرج برای گرامیداشت روز خبرنگار /حمایت ویژه از خبرنگاران فعال و میدانی
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز، در این جلسه شورای شهر با بررسی ابعاد لایحه حمایتی، پیشنهاد اولیه شهرداری مبنی بر اختصاص ۲.۵ میلیارد ریال مورد بازنگری قرار گرفت. اعضای شورا با توجه به تورم موجود در هزینه‌های اجرایی، خرید تندیس‌ها و تهیه اقلام فرهنگی که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است، با افزایش این رقم به ۳ میلیارد ریال موافقت کردند تا برگزاری این رویداد به نحو شایسته‌ای انجام شود.

معیارهای انتخاب خبرنگاران؛ تمرکز بر حضور میدانی

مدیران روابط عمومی شهرداری در توضیح نحوه توزیع این حمایت‌ها تأکید کردند که ملاک اصلی انتخاب افراد برای دریافت هدایا، کیفیت فعالیت رسانه‌ای و حضور میدانی در رویدادهای مدیریت شهری است. برخلاف رویه‌های سنتی و لیست‌های غیرشفافِ سال‌های گذشته، اکنون فرآیند به‌روزرسانی لیست‌ها در جریان است تا افرادی که در پوشش اخبار پروژه‌های عمرانی، خدمات شهری و مراسم‌های حساس نظیر تشییع امام شهید نقش‌آفرینی کرده‌اند، در اولویت تقدیر باشند.

طبق توضیحات ارائه‌شده، برای آن دسته از عکاسان و خبرنگارانی که در حوادث خاص یا رویدادهای پرخطرِ حوزه شهری در کنار مدیریت شهری بوده‌اند نیز بسته‌های تقدیر ویژه‌ای لحاظ خواهد شد و رتبه‌بندی بر اساس نوع فعالیت، جایگزین مدل‌های عمومی توزیع هدایا می‌شود.

مطالبه شورا برای نظارت و حذف گلایه‌مندی‌ها

اعضای شورای شهر کرج در این جلسه ضمن موافقت با اصل حمایت از خبرنگاران، خواستار نظارت دقیق بر نحوه توزیع این هدایا شدند. درخواست جدی اعضا این بود که با آسیب‌شناسی چالش‌های سنوات گذشته، لیست دریافت‌کنندگان هدایا باید بر اساس عملکرد واقعی و نه روابط شخصی تنظیم شود تا گلایه‌مندی‌های صنفی به حداقل برسد.

بر اساس مصوبه شورا، شهرداری مکلف شد ضمن رعایت دقیق فرآیندهای مالی در سامانه تدارکات و رعایت تبصره‌های بودجه، لیست نهایی دریافت‌کنندگان را به تفکیک رتبه‌بندیِ فعالیت رسانه‌ای آماده کرده و به صحن شورا گزارش دهد تا شفافیت مالی در این بخش به‌طور کامل محقق شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});