×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 4 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تبعیت رئیس‌جمهور از ولایت‌فقیه باید «عملی» باشد
تارانیوز

حجت‌الاسلام مهدی دربانی، امام جمعه چهارباغ  در ابتدای سخنان خود در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به حضور بعضی افراد دارای پیشینه سیاسی جنجالی در حلقه مشاوران و همراهان رئیس‌جمهور اظهار کرد که این افراد در گذشته مواضعی در مخالفت با رهبری داشته‌اند و اکنون نیز دیدگاه‌هایی مطرح کرده‌اند که به گفته او، برداشت نادرستی از جایگاه ولایت فقیه ارائه می‌دهد. وی گفت یکی از این افراد پیشنهاد داده که نظر رهبری باید مانند نظر یک کارشناس مورد بررسی قرار گیرد و الزام‌آور نیست.

وی این دیدگاه را مغایر با چارچوب فقهی و قانونی دانست و با اشاره به اصل ۱۱۰ قانون اساسی گفت: «وظایف رهبری از جمله تعیین سیاست‌های کلی نظام و نظارت بر حسن اجرای آن، در قانون مشخص شده و نمی‌توان آن را به سطح نظرات کارشناسی کاهش داد.»

خطاب به رئیس‌جمهور: تبعیت باید در عمل نیز دیده شود

امام جمعه چهارباغ از رئیس‌جمهور خواست به جای بسنده کردن به اعلام مواضع شفاهی درباره ولایت فقیه، در انتخاب اطرافیان و مشاوران نیز دقت کند. وی افزود که نزدیکی افراد دارای سابقه مخالفت با رهبری به دولت می‌تواند سبب ایجاد شبهه در جامعه شود.

دربانی در بخش دیگری از خطبه با اشاره به حضور گسترده مردم و مهمانان خارجی در مراسم وداع با «رهبر شهید انقلاب»، این حضور را نشانه تأکید مجدد جامعه بر ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب دانست. او گفت صحنه‌هایی که در این مراسم رقم خورده، یادآور روز اعلام خبر شهادت بود و احساسات عمومی را دوباره برانگیخته است.

به گفته امام جمعه چهارباغ، مردم انتظار داشتند پیکر وارد حسینیه شود و با مشاهده تابوت منقش به نام رهبر شهید، فضای مراسم حال و هوای خاصی پیدا کرد. وی افزود که این وداع، تنها بدرقه یک شخصیت نیست، بلکه نشانه استمرار عهد مردم با آرمان‌های انقلاب و رهبری فعلی است.

تأکید بر اهمیت حضور در مراسم تشییع

وی با اشاره به برگزارى مراسم تشییع، بر لزوم حضور پرشور مردم تأکید کرد و گفت هرچه این مراسم باشکوه‌تر برگزار شود، بازتاب آن قوی‌تر خواهد بود. دربانی ابراز امیدواری کرد که این مراسم در سطحی گسترده برگزار شود و تصویر روشنی از وحدت عمومی ارائه دهد.

امام جمعه چهارباغ در ادامه از آمادگی شهرستان چهارباغ برای اسکان و خدمت‌رسانی به زائران خبر داد و گفت بیش از ۳۰ هزار نفر امکان اسکان دارند و موکب‌ها و خدمات مختلف در مسیر رفت و برگشت زائران پیش‌بینی شده است. وی از مسئولان ادارات، شهرداری، دهیاران، شوراها و مردم بابت همکاری گسترده قدردانی کرد.

امام جمعه چهارباغ همچنین به سالگرد سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی در ۱۲ تیر اشاره کرد و این حادثه را نمونه‌ای از رویارویی‌های گذشته میان ایران و ایالات متحده دانست. وی با اشاره به رخدادهای دیگر در سال‌های گذشته و منطقه گفت این وقایع یادآور ضرورت هوشیاری در تعاملات بین‌المللی است.

تقدیر از شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

دربانی در بخش پایانی سخنان خود به اهمیت اعتماد عمومی به مسئولان اشاره کرد و در عین حال بر لزوم نظارت و مطالبه‌گری از سوی مردم تأکید کرد. وی گفت حمایت از مسئولان به معنای عدم نظارت نیست و مردم باید در کنار پشتیبانی، مطالبه‌های خود را نیز مطرح کنند.

وی در پایان به مناسبت روز شهرداری و دهیاری از زحمات شهردار چهارباغ، اعضای شورای شهر، دهیاران و شوراهای روستایی تشکر کرد و گفت خدمت‌رسانی به مردم وظیفه‌ای سنگین است و عملکرد صحیح آنان اصل محسوب می‌شود مگر خلاف آن ثابت شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});