×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Sunday, 21 June , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
بودجه شهرداری به ۱۸۰۰ میلیارد تومان رسید
زهره رزمی آذر

به گزارش خبرنگار تارا نیوز، محمد اسدی صبح امروز یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان کرج با قدردانی از همراهی مسئولان استانی و شهرستانی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این دوره مدیریت شهری، ایجاد همدلی و وفاق میان شورای اسلامی شهر، شهرداری و سایر دستگاه‌ها بوده است، چراکه در سایه تعامل و هم‌افزایی می‌توان اقدامات ماندگار برای شهر رقم زد.

وی با ارائه گزارشی از وضعیت درآمدی شهرداری افزود: درآمد شهرداری کمالشهر در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۶۹۲ میلیارد تومان رسید و از این میزان، ۴۳۵ میلیارد تومان در بخش عمرانی هزینه شد.

شهردار کمالشهر ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ نیز از مجموع بودجه محقق‌شده، ۶۵ درصد معادل ۷۰۱ میلیارد تومان به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافت؛ در حالی که طبق قانون، اختصاص ۴۰ درصد به بخش عمرانی کفایت می‌کند.

اسدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ با وجود همه محدودیت‌ها و مشکلات، بودجه پیش‌بینی‌شده ۱۸۰۰ میلیارد تومانی به طور کامل محقق شد که ۶۹ درصد آن، یعنی حدود ۱۲۴۲ میلیارد تومان، صرف پروژه‌های عمرانی شده است. این روند نشان‌دهنده رشد چهاربرابری بودجه طی سه سال اخیر است.

وی این افزایش درآمد را حاصل تلاش مجموعه شورای شهر و کارکنان شهرداری دانست و گفت: منابع جذب‌شده به سمت اجرای طرح‌های زیرساختی و توسعه سرانه‌های شهری هدایت شده است.

اجرای پروژه‌های زیرساختی و توسعه سرانه‌ها

شهردار کمالشهر با اشاره به اجرای پروژه هدایت آب‌های سطحی در بلوار شهید بهشتی گفت: این پروژه به طول حدود ۲.۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان اجرا شد که حدود ۲۲۰۰ متر آن طی یک سال گذشته تکمیل شده است. در این طرح، لوله‌گذاری با قطر ۱۴۰۰ میلی‌متر در عمق ۳.۵ متر انجام شده است.

وی افزود: در حوزه توسعه فضای سبز، پروژه پارک ایران‌جام در ابتدای بلوار پیام با مساحت ۳۲ هزار متر مربع در دست اجراست که بخشی از آن عملیاتی شده و ادامه آن در فازهای بعدی تکمیل خواهد شد.

اسدی از احداث سوله و رمپ ایستگاه انتقال زباله در محدوده جاده قزل‌حصار خبر داد و گفت: این مرکز مکانیزه که مورد تأیید محیط زیست است، پس از سال‌ها یکی از معضلات منطقه را ساماندهی می‌کند.

وی همچنین به احداث مجتمع آموزشی و فرهنگی چندمنظوره در سه طبقه با زیربنای حدود ۱۴۰۰ متر مربع اشاره کرد و افزود: بخشی از این مجموعه به بهره‌برداری رسیده و سایر بخش‌ها نیز به‌زودی افتتاح خواهد شد.

توسعه فضای سبز و پروژه‌های شهری

شهردار کمالشهر با بیان اینکه طی ۲۷ سال گذشته حدود ۱۰۱ هکتار فضای سبز در شهر وجود داشته است، گفت: در دو سال و نیم اخیر سه پارک منطقه‌ای در خرمدشت و کمالشهر افتتاح شده و حدود ۸۰ هزار متر مربع فضای سبز جدید به سرانه‌های شهری افزوده شده است.

وی توسعه مجموعه‌های ورزشی، اجرای چمن مصنوعی در مدارس، نورپردازی بلوار شهید بهشتی، اجرای المان شهدای گمنام، تکمیل بخشی از کمربندی جنوبی شهر و تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی را از دیگر اقدامات این دوره برشمرد.

اسدی از پیگیری احداث ایستگاه مترو کمالشهر خبر داد و افزود: هماهنگی‌های لازم در این زمینه انجام شده و با تأیید مدیریت ارشد استان، عملیات اجرایی این پروژه در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به توسعه خدمات الکترونیک شهرداری گفت: در حوزه اتوماسیون اداری و سامانه ۱۳۷ شهری تحولات خوبی انجام شده و بسیاری از خدمات از جمله برخی فرآیندهای صدور مجوز به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

شهردار کمالشهر تأکید کرد: مدیریت شهری با تکیه بر همدلی شورا و کارکنان شهرداری، مسیر توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات شهری را با جدیت ادامه خواهد داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});