×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 28 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تارانیوز

به گزارش تارانیوز، شروع افطار با نوشیدنی‌های گرم یا ولرم مثل آب گرم، چای کمرنگ و یا شیر گرم آغاز کنید.

پرهیز از مصرف وعده‌های غذایی سنگین، پر‌ادویه و سرخ شده در وعده افطار

پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کرده و پرچرب به منظور پیشگیری از بروز ناراحتی‌های گوارشی، ترش کردن و …

مصرف مواد غذایی سبک و زود هضم شامل گروه‌های غذایی شیر و لبنیات میوه و سبزیجات نان و غلات سبوس‌دار در وعده افطار

مصرف وعده افطار و شام به صورت جداگانه داشتن فعالیت بدنی و تحرک با شدت متوسط پس از افطار

تاکید بر نوشیدن ۶ تا ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر

تاکید بر مصرف یک لیوان آب جوشیده ولرم هنگام سحری و افطار

لزوم خوردن سحری در ایام ماه مبارک رمضان

نکته مهم: ️سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی و آب علاوه بر تامین ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن، از تشنگی و خشکی گلو جلوگیری می‌کند.

️نوشیدنی‌های گازدار، شیرینی جات شربت‌های خیلی شیرین موجب تشنگی و خشکی دهان می‌شود و بهتر است در وعده سحر استفاده نشود.


});