تارانیوز
به گزارش تارانیوز، شروع افطار با نوشیدنیهای گرم یا ولرم مثل آب گرم، چای کمرنگ و یا شیر گرم آغاز کنید.
پرهیز از مصرف وعدههای غذایی سنگین، پرادویه و سرخ شده در وعده افطار
پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کرده و پرچرب به منظور پیشگیری از بروز ناراحتیهای گوارشی، ترش کردن و …
مصرف مواد غذایی سبک و زود هضم شامل گروههای غذایی شیر و لبنیات میوه و سبزیجات نان و غلات سبوسدار در وعده افطار
مصرف وعده افطار و شام به صورت جداگانه داشتن فعالیت بدنی و تحرک با شدت متوسط پس از افطار
تاکید بر نوشیدن ۶ تا ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
تاکید بر مصرف یک لیوان آب جوشیده ولرم هنگام سحری و افطار
لزوم خوردن سحری در ایام ماه مبارک رمضان
نکته مهم: ️سبزیها با دارا بودن مواد مغذی و آب علاوه بر تامین ویتامینها و مواد مورد نیاز بدن، از تشنگی و خشکی گلو جلوگیری میکند.
️نوشیدنیهای گازدار، شیرینی جات شربتهای خیلی شیرین موجب تشنگی و خشکی دهان میشود و بهتر است در وعده سحر استفاده نشود.
https://taranews.ir/?p=19662