×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۳ مرداد , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 25 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
روایت شهردار کمال‌شهر از جهش عمرانی پروژه بیمارستان ولیعصر
زهره رزمی آذر

به گزارش خبرنگار تارا نیوز، محمد اسدی با اشاره به پیشینه ساخت بیمارستان ۱۳۵ تختخوابی ولیعصر (عج) کمال‌شهر اظهار داشت که عملیات ساختمانی این مرکز درمانی عملاً از سال ۱۳۹۶ آغاز شده بود، اما به دلیل عدم تخصیص اعتبارات مناسب و نبود هماهنگی‌های بین‌دستگاهی، تا پایان سال ۱۴۰۲ تنها حدود ۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت. او این وضعیت را یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان کمال‌شهر طی سال‌های گذشته دانست که سرانجام با تغییر رویکرد مدیریتی و ایجاد هم‌افزایی میان ارکان مختلف دولت و شهرداری قفل آن شکسته شد.

شهردار کمال‌شهر در تشریح این تحول عنوان کرد که شتاب گرفتن عملیات ساختمانی در سه سال اخیر، حاصل پیگیری‌های مستمر در سطح ملی و استانی بوده است. او نقش حمایت‌های رئیس‌جمهور شهید و تداوم این نگاه توسعه‌محور در دولت فعلی را در کنار همراهی ویژه استاندار البرز و دانشگاه علوم پزشکی، به عنوان عوامل اصلی تحقق این پیشرفت ۹۵ درصدی برشمرد. اسدی تأکید کرد که مدیریت شهری کمال‌شهر با تمام توان پشتیبانی از این پروژه را در اولویت قرار داد تا عقب‌ماندگی‌های هفت‌ساله در حوزه سرانه‌های درمانی منطقه جبران شود.

سهم مدیریت شهری در تأمین زیرساخت‌ها و جزئیات فازبندی پروژه

شهردار کمال‌شهر به نقش محوری شهرداری و شورای اسلامی شهر کمال‌شهر در بسترسازی برای ساخت این بیمارستان اشاره کرد و گفت اختصاص زمینی به مساحت ۱۱ هزار مترمربع از سوی مدیریت شهری کمال‌شهر، اولین و مهم‌ترین گام برای آغاز این ابرپروژه بود. او ارزش زیربنای ۱۳ هزار و ۴۰۰ مترمربعی این ساختمان و سرمایه‌گذاری ۶۹۰ میلیارد تومانی برای احداث آن را نشانه‌ای از بزرگی این اقدام مشترک توصیف کرد.

اسدی درباره نحوه راه‌اندازی بخش‌های مختلف بیمارستان توضیح داد که افتتاح درمانگاه تخصصی در فاز نخست، آغاز سناریوی بهره‌برداری تدریجی از این مرکز است. وی تصریح کرد که شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی در تلاش هستند تا پس از اتمام کامل مراحل فنی، کالیبراسیون و تست تجهیزات تخصصی پزشکی و همچنین پایدارسازی کامل زیرساخت‌های خدماتی، بخش اورژانس و سایر بخش‌های بستری را به نوبت وارد مدار خدمت‌رسانی کنند. او اولویت اول مدیریت شهری را اطمینان از ایمنی و کیفیت خدمات ارائه‌شده به شهروندان در زمان بازگشایی بخش‌های بستری دانست.

چشم‌انداز خدمات‌رسانی و کاهش بار ترافیک درمانی کرج

شهردار کمال‌شهر با ابراز خرسندی از حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور در آیین افتتاح فاز نخست و بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، ابراز امیدواری کرد که با دستورات صادره، مابقی اعتبارات مورد نیاز برای تجهیز کامل ۱۳۵ تخت بیمارستان به سرعت تأمین شود. او تأکید کرد که پس از راه‌اندازی کامل تمامی بخش‌ها، خدماتی شامل جراحی عمومی، زنان و زایمان، بخش اطفال، بخش‌های مراقبت ویژه آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو به همراه خدمات پاراکلینیکی به مردم ارائه خواهد شد.

اسدی در پایان یادآور شد که فعال شدن این ظرفیت درمانی در کمال‌شهر، نه‌تنها نیاز مردم این منطقه به سفرهای درمانی به مرکز کرج یا تهران را برطرف می‌کند، بلکه به عنوان یک ضربه‌گیر درمانی در غرب استان البرز عمل کرده و بار مراجعات به بیمارستان‌های هسته مرکزی کلان‌شهر کرج را به شکل چشمگیری کاهش خواهد داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});