×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 26 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
شرکت «چرو» کسب و کار خانوادگی و کار آفرین موفق ایرانی
زهره رزمی آذر

شهره ارژنگ مدیر مجموعه شرکت صنایع غذایی چرو در حاشیه سی و هفتمین دوره نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران صنایع غذایی  در گفتگو با خبرنگار تارانیوز با اشاره به اینکه مدت یک سال و نیم شرکت صنایع غذایی چرو را راه اندازی کرده ایم، اظهار کرد: اسم شرکت به نام ارژنگ پالیزبان است که در ابتدای شروع فعالیت شرکت تهیه و بسته بندی میوه های خشک را آغاز کرد سپس با گسترش فعالیت خود در زمینه های مختلف صنایع غذایی نیز ورود کرد.

وی در ادامه افزود: زعفران قائنات یکی از محصولاتی بود که به صورت بازرگانی با شرکت قائنات همکاری کرده و به محصولات شرکت اضافه شد البته بزودی ادویه جات و حبوبات را نیز به محصولات شرکت اضافه خواهیم کرد تا انواع صنایع غذایی را ارتقاء دهیم.

مدیر مجموعه شرکت صنایع غذایی چرو خاطرنشان کرد: این مجموعه با همراهی اعضای خانواده شروع به کار کرد و خواهر بزرگتر ایده اولیه این کار را طراحی کردند و در نهایت با کمک های تسهیلاتی از بنیاد برکت توانستیم این شرکت را گسترش دهیم.

ارژنگ با اشاره به اینکه در ابتدا بصورت بازرگانی وارد این حرفه شدیم, گفت: سپس با تهیه دستگاه های میوه خشک کن و مواد اولیه پس از اخذ مجوز این شرکت را تاسیس کردیم.

مدیر مجموعه چرو عنوان کرد: مواد اولیه (میوه های تازه) را از شهرستان های مختلف با توجه به میوه های خاص آن شهرستان تهیه و پس از دپو در یخچالهای صنعتی انبار در هر فصل در کارگاه،  میوه های خشک را تهیه و بعد از بسته بندی به بازار عرضه کردیم.

وی ادامه داد: با قردادی که با ارگان های دولتی و حتی مدارس بسته شد، بسته های مخصوص پک کارمندی و دانش آموزی را به مدارس و شرکت ها به عنوان سبد کالا ارسال کردیم.

شروع اولیه تاسیس شرکت فقط با مبلغ ۱۵۰ میلیون

ارژنگ با اشاره به اینکه مشکلاتی در بحث اخذ مجوز صادرات داریم، بیان کرد: در تلاش هستیم این مشکل را حل کنیم چراکه میوه های خشک محصولاتی هستند بیشتر از اینکه در بازارهای ایران تقاضا داشته باشد مشتریان بسیاری در خارج از کشور دارد.

مدیر مجموعه شرکت صنایع غذایی چرو با بیان اینکه سرمایه اولیه  این کار را با ۱۵۰ میلیون تومان شروع کرده ایم، گفت: با اجاره کارگاه در سهیلیه کرج و مغازه در داخل شهر کرج توانستیم این مجموعه را راه اندازی کنیم.

وی بیان کرد: برای اینکه محصولات درجه یک را به بازار ارائه دهیم همیشه سعی کردیم از میوه های در جه یک استفاده کنیم چراکه معمولا برای تولید محصولات خشکبار از میوه های درجه ۲ حتی ۳ استفاده می کنند و کیفیت پایینی دارد اما شرکت ما از میوه های درجه یک برای محصولات خود استفاده کرد.

ارژنگ با اشاره به اینکه زعفران  قائنات با توجه به کیفیت بالا در نمایشگاه صنایع دستی با استقبال خوب مردم  روبرو شد، گفت:سعی می کنیم در آینده نزدیک با دانش کافی تولید زعفران را خودمان انجام دهیم و به محصولات شرکت اضافه کنیم.

وی در پایان گفت: یکی از مسئولین برگزاری نمایشگاه های کشور های همسایه از ما خواستند در نمایشگاه آنها غرفه داشته باشیم و محصولات را در آن کشور ارائه دهیم.

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});