تارا نیوز
به گزارش خبرنگار تارا نیوز، علی اسدی عصر امروز چهارشنبه در حاشیه دهمین کنگره ملی ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این کنکره که از ۸ و ۹ آبان ماه برگزارشد و با هدف حضور همه بازیگران اصلی نظام ترویج آموزش های کشاورزی کشور که از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی، کارشناسان ترویج امور کشاورزی در عرصه عمل، محققان، پژوهشگران، مدیران، کارشناسان و دانشجویان ملی و استانی با هدف ایجاد یک شبکه ارگانیک که در جهت دانش بنیان کردن بخش کشاورزی فعالیت هایی را انجام دهند.
وی ادامه داد: این کنکره بعد از برنامه افتتاحیه پنل های متعددی در محورهای مختلف متناسب با علوم ترویج آموزش کشاورزی تشکیل داد همچنین در کنار این کنکره یک نمایشگاه با حضور ۳۵ غرفه دانش بنیان تولیدی نیز با حضور ۴ هزار دانشجو در پردیس کشاورزی برگزار شد.
دکتر اسدی با بیان اینکه در کنار این نمایشگاه ۳ کارگاه آموزشی نیز برگزار شد، بیان کرد:در برنامه افتتاحیه تجلیل از پیشکسوتان و موسسات انجمن، کشاورزان، و رساله و پایان نامه ها، انجمن علمی دانشجویی برتر و …داشتیم.
به گفته دکتر اسدی یکی از ویژگی های این کنگره ارائه تجربیات موفقیت میدانی کارشناسان ترویج در سراسر کشور بود که در این حوزه نیز تجلیل شدند.
رئیس دهمین کنگره ملی در بخش دیگری عنوان کرد: انجمن علمی ترویج آموزش کشاورزی کار آن ارتقا دانش، مهارت و بینش منابع انسانی که در بخش کشاورزی فعالیت می کنند زمانی در حکمرانی بخش کشاورزی موفق خواهیم بود که تمرکز و سرمایه لازم در خصوص منابع انسانی را داشته باشیم.
عدم دانش کافی در تکنولوژی نو ظهور برای کشاورزان
وی اضافه کرد: انجمن ما می تواند با توانمند سازی کشاورزان تا کارشناسان و مدیران تا رده بالا می تواند از بهره گیری از فعالیت های انجمن ترویج کشاورزی نسبت به توانمند سازی اقدام کنند.
رئیس دهمین کنگره ملی تصریح کرد: یکی از دلایلی که نمی توانیم از تکنولوژی نو ظهور و پیشرفته استفاده کنیم کاربرانی هستند که دانش لازم را در این خصوص ندارند چراکه دو نوع تکنولوژی داریم تکنولوژی کاربر و سرمایه بر در حالی که در تکنولوژی کاربر اشتغال را کاهش نمی دهیم ولی تکنولوژی سرمایه بر بخش زیادی از کسانی که سر زمین بودند با ورود آن تکنولوژی از سر زمین حذف می شوند.
دکتر اسدی با توضیح اینکه آیا می توان از تکنولوژی استفاده کرد یانه؟ گفت: در این زمینه جایگزینی دارد که دولت می تواند با ایجاد اشتغال دیگری با جایگزینی کسانی که با ورود تکنولوژی بیکار شدند آنها را به کار گرفت از اینرو با آموزش ابتدایی باید کشاورزان را به روز کرد و سطح مزرعه را از نظر تکنولوژی به میان تکنولوژی ارتقا دهیم بدون اینکه کسی بیکار شود.
https://taranews.ir/?p=23494