×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 7 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
سنگ اندازی مدیران میانی برای مرمت کاخ مروارید/فعالیت ۲۰ کارگاه مرمتی و احیا اماکن تاریخی در البرز
زهره رزمی آذر


به گزارش خبرنگار تارا نیوز، رحیم خاکی ظهر امروز پنج شنبه  یکم شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مرمت کاخ ناصری با پیشرفت ۸۰ درصدی اشاره کرد و گفت: این مکان تاریخی یک پدیده گردشگری بسیار مهم در کشور تبدیل خواهد شد.

وی در ادامه افزود: در طول ماه های گذشته این بخش در حوزه زیر ساخت مشکلات بسیاری داشت که با ورود استاندارالبرز و مدیران استانی اتفاقات خوبی در حوزه های گاز، راه، ارتباطات، تسهیلات، نیازها و … رقم خورد البته تامین عمده هزینه ها بر عهده سرمایه گذار بخش خصوصی است که با اتمام مرمت این پروژه، نقطه عطفی در حوزه گردشگری روستایی حرفه ای خواهد بود.

خاکی با بیان اینکه اتفاقات خوبی در آن روستا خواهد افتاد، افزود: شبکه ای از زیرساخت های خرد و متوسط در کنار کاخ ناصری شکل خواهد گرفت و آن مکان  به قطب گردشگری تبدیل می شود.

وی اضافه کرد: در منطقه گچسر نیز در مجموعه هتل گچسر، کاخ رضاشاه داریم که بعد از سالها در حال مرمت است و از نقطه بحرانی که این کاخ دارد خارج خواهیم شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز به فعالیت ۲۰ کارگاه مرمتی و احیا اماکن تاریخی در سطح استان البرز اشاره کرد و گفت: بودجه های عمرانی امسال دیر مصوب شد از اینرو احیا این اماکن گردشگری کمی با تاخیر بود که در حال حاضر همگی فعال هستند.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به مرمت پل خاتون اشاره کرده و گفت:مرمت این پل ۷۰ درصد پیشرفت داشته و وضعیت پایداری دارد و عملیات مرمت آن تا سال جاری به اتمام می رسد.

وی اضافه کرد: مرمت قلعه صمصام نیز آغاز شده و تا پایان سال جاری شکل مناسبی به خود خواهد گرفت که پدیده ی گردشگری خوبی برای استان خواهد بود همچنین  کاروانسرای شاه عباسی نیز به نقطه خوبی رسید و بازارچه صنایع دستی در آن راه اندازی شد اما با مشکلاتی که پیش آمد امیدواریم این خانه صنایع دستی مجدد شروع به کار کند.

خاکی به آغاز مرمت بخشی از کاروانسرای ینگی امام  اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود بودجه فقط بخش هایی که در آستانه ریزش یا آسیب جدی بودند در حال مرمت است.

وی خاطرنشان کرد: کاخ موزه سلیمانیه که به عنوان موزه نقاشی قجری در دهه فجر افتتاح می شود و تجهیزات آن بطور کامل خریداری و بودجه خوبی اختصاص داده شده است، این کاخ موزه اتفاق بسیار خوبی برای استان خواهد بود.

مدیران میانی برای مرمت کاخ مروارید سنگ اندازی می کنند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با اشاره به مرمت کاخ مروارید که مطالبه بیشتر شهروندان است، گفت: این کاخ مصوبه سفر رئیس جمهور شهید بود و با ابلاغ معاون اول چندین جلسه برگزار شد اما متاسفانه با گلایه بسیاری که داریم در این خصوص ابلاغ معاون اول بایستی اجرایی می شد اما یک مدیر میانی سنگ اندازی می کند.

وی در ادامه افزود: بعد از ماه پیگیری کاخ مروارید اما در مرحله اجرا متوقف می شود این در حای است که اگر زمین های معوض کاخ مروارید به مالک واگذار شود می توانیم ۱۰۴ هکتار از کاخ را تحویل گرفته و از وضعیت کنونی خارج کنیم.

خاکی به فرو ریختن بنای امامزاده سلیمان (ع) در اشتهارد اشاره کرد و گفت: این بنا پس ازآسیب های بسیاری که دیده بود دیگر قابل نگهداری نبود اما تمام مراحل  کاشناسی ها را با مجوز وزارتخانه انجام دادیم و در  بودجه ۱۴۰۲ در حدود ۵ میلیارد ریال  هزینه در اختیار داشتیم  که کارگاه فعال شد و در اعتبارت ۱۴۰۳ نیز در حدود ۷ میلیارد تومان با همان نقشه در حال بازسازی و ساخت کامل است و این امامزاده به طور کامل احیا خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش  با اعلام اینکه در ۷۴ عنوان بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان موافقت اصولی و ورود سرمایه گذار بخش خصوصی در طول یک سال گذشته داشته ایم که در مقایسه سال قبل رشد بسیار خوبی داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز تاکید کرد: باید کمک کنیم تا بتوانیم سرمایه گذار را راضی نگه داریم،و نهادهای استان کمک ما باشند ودر گرفتن مجوز سرعت بیشتری داشته باشند تا بتوانیم سرمایه گذران بیشتری را جذب کنیم و در واقع نجات بخش حوزه اشتغال و اقتصاد پایدارمردم  باشیم.

خاکی اضافه کرد: در سراسر کشود در حدود ۲ هزار و ۵۰۰ عنوان طرح گردشگری در آستانه احداث یا نیمه تمام و دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد هستند که در حال حاضر۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این طرح ها و پروژه ها نیاز است تا به بهره برداری برسند.

خاکی عنوان کرد: اگر ما به عنوان حاکمیت و نیز دستگاه های خدمات رسان و دولت بتوانیم فقط رویه ها و صدور مجوزها را ساماندهی کنیم و سرعت ببخشیم، مردم و سرمایه گذاران می توانند این ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه را در طول یک سال به اتمام برسانند چراکه  در برنامه توسعه هفتم ۱۵ میلیون گردشگر قرار گرفته است که زیر ساخت مناسب نداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز  در پایان با تاکید بر اینکه زیر ساخت ها باید تامین شود، گفت: تمامی مدیران ادارات خدمات رسان و بانک ها بایستی در این زمینه فعالیت مضاعفی داشته باشند تا برای پروژه های گردشگری سرمایه گذاران بیشتری ورود  کنند.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});