وی با اشاره به اینکه وقف در مکتب تشیع اهمیت زیادی دارد و باید این سنت حسنه را در جامعه ترویج کنیم، توضیح داد: آثار و نتایج وقف نه تنها در دنیای مادی بلکه بعد از مرگ نیز نصیب واقف میشود، از همینرو میتوان گفت وقف بهترین صدقه برای خدمترسانی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز افزود: با ترویج فرهنگ وقف در جامعه زمینه کاهش فاصله طبقاتی و دستگیری بیشتر از نیازمندان در مناطق محروم ایجاد میشود.
این مسئول با تأکید بر اینکه تعداد وقفهاییکه سالانه در البرز انجام میشود در مقایسه با سایر استانها کمتر است، توضیح داد: به دلیل اینکه جمعیت بومی البرز زیاد نیست، ساکنان این استان بیشتر تمایل دارند در شهر آبا و اجدای خود وقف کنند و این باعث شده آمار وقف در البرز کمتر از استانهای دیگر باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز یادآور شد: هر چند با اطلاعرسانی و فرهنگسازی مناسب از طریق مسئولان و رسانهها طی سالهای گذشته شاهد افزایش آمار وقف در استان بودهایم، اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
دشتکی با تاکید بر ضرورت توجه واقفان به نیازهای روز جامعه برای انجام وقف گفت: وقف تنها در احداث مسجد و حسینیه تعریف نمیشود بلکه بهترین وقف در عصر حاضر وقفی است که در جهت برطرف کردن نیاز روز جامعه باشد.
وی تاکید کرد: برخی از وقفها که در گذشته توسط مردم متدین بر حسب نیاز آن زمان انجام شده قطعا ممکن است در وضعیت حال دیگر مورد نیاز نباشد.
وی خاطرنشان کرد: وقف تحصیلی، ساخت فضاهای درمانی، فرهنگی، ورزشی، تهیه جهیزیه، ساخت مسکن، دانش بنیان و … از مواردی است که واقفان میتوانند نیت کنند تا در کنار ثواب اخروی، مشکلی از مشکل جامعه حل کرده باشند.