به گزارش تارا نیوز، یازدهمین جلسه نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان و همچنین آیین رونمایی از کتاب نظام مسائل البرز با حضور آیتالله حسینی همدانی نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج و جمعی از مسئولان کشوری این نهضت و مسئولان استانی برگزار شد.
آیتالله حسینی همدانی در این جلسه ضمن قدردانی و تشکر از زحمات و تلاشهای نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان البرز، بیان داشت: قطعاً این تلاشها بیثمر نخواهد ماند و استفاده خواهد شد.
وی بابیان اینکه طی توافق صورت گرفته با مجموعه ریاست جمهوری مسائل احصا شده و اشخاص قابلیت دار شناساییشده به دولت معرفی خواهند شد، گفت: هر چه این کار قویم تر و احصاء مطالب با دقت بیشتری صورت گرفته باشد برای مجموعهای که از آن بهکارگیری خواهد کرد اطمینانبخشتر خواهد بود.
امامجمعه کرج در ادامه ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته دولت، اظهار داشت: امیدواریم این دولت جوانِ حزباللهی هم مثل دولت دوم، دولت شهیدان رجایی و باهنر کار خود را دنبال کند.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه «جوان سنی»، «جوان ظاهری» و «جوان روحیهای» از اقسام مختلف جوانی است، اذعان داشت: آنچه با توجه به آیات و روایات استنباط میشود مهمترین مسئله نیز «جوان روحیهای» است که با این تعریف شهید حاج قاسم سلیمانی هم جوان است.
وی بابیان اینکه برگشت بیانیه گام دوم به نگاه فرصت محور است، بیان داشت: اینکه ما بتوانیم تهدیدات و مسائل پیش را به فرصت تبدیل کنیم یک وظیفه است.
نماینده ولیفقیه در استان البرز در ادامه به تعریف فرصت و اهمیت استفاده از آن در زمان مناسب پرداخت و تصریح کرد: «فرصت شناسی»، «فرصت سازی» و «استفاده از فرصت» از ارکان موفقیت مدیریتهای فردی، سازمانی، اجتماعی و ملی است.
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری بابیان اینکه مدیر جهادی باید تلاش شبانهروزی، ساده زیستی و مردمی باشد، به چهار ویژگی کارگزار نظام اسلامی در بیان امام صادق علیهالسلام پرداخت و گفت: «سیاست، تدبیر و برنامهریزی شبانه»، «بازرسی و خدمترسانی به مردم در میدان»، «پوشاک زبر و خوراک ساده» و «فضای کار وزندگی ساده» از چهار ویژگی کارگزار نظام اسلامی است.
وی در ادامه افزود: با توجه به این بیان امام صادق دولت حزباللهی را میتوانیم در دو رکن «تلاش مستمر و جهادی» و «ساده زیستی و مردمی بودن» تعریف کنیم که حضرت آقا نیز در ۱۰ اردیبهشت سال ۹۶ فرمودند: «جز ما باکار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم» و در بیان دیگری در سال ۹۵ هم فرمودند: «هر جا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم و هر جا از انقلابی گری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم و ناکام شدیم».
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان در پایان با اشاره به کتاب نظام مسائل البرز این کار را ارزشمند و قابلتوجه برشمرد و ضمن قدردانی از زحمات دستاندرکاران، بیان داشت: انشاءالله کتاب نظام مسائل استان البرز را طی نامهای برای آقای رئیسجمهور ارسال خواهم کرد.
گفتنی است نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی البرز با رهنمودهای نماینده محترم ولیفقیه در استان و امامجمعه کرج حضرت آیتالله حسینی همدانی در سال ۱۳۹۹ ضمن اعلام موجودیت طی تعداد ۱۲۴ جلسه خصوصی و عمومی با حضور مجموع ۲۹۷ نفر از نخبگان، صاحبین نظر و مدیران جوان و باتجربه ساکن استان البرز تشکیل شد.
در این جلسات در ابتدا سخنرانان و اساتید دانشگاهی با حضور خود به تبیین اهمیت، ابعاد و ساختار نهضت اجرایی گام دوم انقلاب پرداختند تا تمامی اعضا دارای دانشی یکسان در مسیر تولید فکر و اندیشه باهدف طراحی نظام عارضهیابی و حل مسائل استان البرز باشند.
ازاینروی کارگروههای تخصصی در ۱۹ محور شکل گرفت که به شرح زیر میباشند و اعضا هرکدام در کارگروهها فعالشده و نهایتاً بر اساس مدل نظام عارضهیابی به ترسیم ۵ مسئله اصلی استان در ۱۸ موضوع پرداختند. البته در این راه موضوعات متعددی احصا شده است که در دبیرخانه نهضت راهبران اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان البرز بهمنظور کمک به مدیران و متخصصین آینده نگهداری شده و در زمان نیاز ارائه میشود.
کارگروههای فرهنگ عمومی و قرآن، زمین و مسکن، آموزشوپرورش، امور اجتماعی، صنعت و معدن، فرهنگ و هنر، سیاسی و امنیتی، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مدیریت شهری، روحانیون، جذب و سرمایهگذاری، رسانه، جوانان، بانوان، آب و فاضلاب، ورزشی، گردشگری و کارگروه تطبیق و تلفیق، مجموع بخشهایی بودند که در ترسیم موارد با سازماندهی دقیق به تولید محتوا این کتاب پرداختند.
آنچه دارای اهمیت است، بهرهگیری از نخبگان و جوانان البرزی با گرایشات سیاسی مختلف و تجربیات متمایز است که موجب گردیده تا این محصول از ویژگیهای فراجناحی و متعهدانه به اصول و چهارچوب انقلابی خروجی علمی، قابلتعمیم و با روایی و پایایی بالایی را ایجاد کند. لذا درک دقیق از نحوه شکلگیری نهضت در البرز تا ترسیم نظام عارضهیابی این کتابچه میتواند بهعنوان یک الگوی محوری در مسیر تحقق نهضت گام دوم انقلاب در سطح کشور موردتوجه نیز قرار گیرد.