تارا نیوز
به گزارش تارا نیوز، علیرضا جمالی اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید پایش و نظارت بر مراکز عرضه، کشتارگاه ها، رستوران ها و مراکز بسته بندی استان البرز که از تاریخ ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه داشت، ۲ هزارو۹۳۰ مورد مورد بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی در البرز انجام شد.
وی اظهار داشت: از این تعداد بازدید انجام شده،برای هفت مورد به دلیل تخلف تشکیل پرونده در مراجع قضایی و تعزیرات انجام شد و ۱۹ مورد نیز حکم پلمب گرفته شد.
جمالی گفت: همچنین از ۱۴ تن و ۸۲۹ کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط شده از این مراکز، ۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم به مراکز عرضه، ۱۱ تن به کشتارگاه ها و ۵۳۵ کیلوگرم به رستوران ها اختصاص داشت.
معاون سلامت دامپزشکی استان البرز گفت: در طی دوران اجرای طرح ۳۷ مورد بازدید نیز از خودروهای حمل فراورده های خام دامی انجام شده است.
وی اضافه کرد: در طول اجرای این طرح در کل ۱۵۷ گروه نظارتی به تعداد ۳۱۰ نفر و ۹۸۶ نفر ساعت فعالیت داشتند که به طور میانگین روزانه ۸ گروه فعال بودند.
در طرح پایش و تشدید نظارت ها بر واحدهای مورد نظر در طرح نوروزی سال گذشته، ۳۹۱۰ مورد که در اجرای این طرح برای ۵۸ واحد پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد ضمن اینکه ۱۸ واحد دیگر نیز ضمن تشکیل پرونده تخلف به دادگاه ارجاع داده شدند.
سال گذشته در مجموع ۱۴ هزار و ۴۹۰ کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد در مراکز عرضه این مواد در البرز ضبط شد.
https://taranews.ir/?p=13434