
به گزارش تارا نیوز، حجتالاسلام علیرضا سعیدی، همزمان با روز جهانی مسجد، با بیان اینکه هر پیروزی یا شکستی در جامعه اسلامی ارتباط مستقیم با مساجد دارد، گفت: اگر مسجد را از تاریخ اسلام حذف کنیم، بخش اعظم آن از بین میرود، چرا که مسجد همواره مبدا و مقصد بسیاری از تحولات دینی و اجتماعی بوده است.
وی با اشاره به نقش مساجد در صدر اسلام و انقلاب اسلامی افزود: «یکی از عوامل سقوط حکومتها تخریب یا تضعیف مساجد بوده؛ همانگونه که در قرآن به ماجرای اصحاب فیل و در تاریخ به اقدامات سلاطین اشاره شده است. پهلوی اول نیز با تخریب مسجد جامع کرمان زمینه اعتراضات گسترده را فراهم کرد.
عضو شورا ضمن انتقاد به کمرنگ بودن برنامههای شهرداری در بزرگداشت روز جهانی مسجد تصریح کرد: «در بسیاری از رویدادهای طبیعی و غیرطبیعی، مسجد پایگاه اصلی مردم برای دفاع از انقلاب و نظام بوده است. اما امروز توجه واقعی به مساجد کمرنگ شده است، در حالیکه در جنگ حق و باطل، یک سوی میدان مسجدالاقصی است.
سعیدی سپس به موضوعات شهری پرداخت و گفت: در ماه گذشته ۷۷۰ نفر در مجموعه شهرداری کرج مشغول به کار بودهاند، اما باید روشن شود هر یک چه خدماتی به مردم ارائه میدهند و میزان دریافتی و جایگاه کاری آنها چیست. اینها پرسشهایی است که انتظار داریم پاسخ رسمی آنها ارائه شود.
وی یادآور شد: بر اساس مصوبه سال ۱۳۹۴، استانداران، معاونان، شهرداران، فرمانداران، اعضای شوراها و مدیران مناطق کلانشهرها موظفاند درباره داراییهای خود شفافسازی کنند، بهویژه اگر اموالی از طریق رانت، اعمال نفوذ یا استفاده ناعادلانه از موقعیت کسب شده باشد. این موضوع را پیگیری خواهم کرد.