تارا نیوز
به گزارش تارا نیوز،، سید مجتبی حسین پور کاشانی روز یکشنبه افزود: با استقرار این تعداد سرمایه گذار که در یک بازه زمانی حداکثر ۲ ساله وارد مرحله تولید انبوه و ارائه خدمات نهایی می شوند، زمینه اشتغال افزون بر یک هزار و ۲۰۰ نفر فراهم خواهد شد.
وی تصریح کرد: اولویت اصلی جذب واحدهای تولیدی و صنعتی در منطقه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات، برق، الکترونیک و صنایع پیشرفته
است.
حسین پور کاشانی با بیان اینکه زمینه استقرار این واحدهای تولیدی و صنعتی در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار فراهم شده است، ادامه داد: برخورداری از زیرساخت های عمومی و تخصصی نظیر آب، برق، گاز و فیبر نوری دارای افزونگی لازم از جمله امکاناتی است که در اختیار سرمایه گذاران جدید قرار می گیرد.
وی گفت : اولویت واگذاری زمین در پیام به عنوان منطقه ویژه ارتباطات و فناوری اطلاعات با متقاضیان حوزه فناوری های نوین و دانش بنیان است ضمن آنکه راه اندازی گمرک پیام موجب اشتیاق سرمایه گذاران شده است.
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام بیان داشت: علاقه مندان به سرمایه گذاری در این بخش می توانند از مزایای این منطقه برای راه اندازی واحدهای تولیدی و خدماتی خود بهره گیرند.
وی تاکید کرد: به منظور معرفی فرصت های سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی تاکنون فراخوان هایی برای جذب ارایه دهندگان خدمات کسب و کار، واگذاری اراضی به فعالان حوزه ارتباطات، و مدیریت و بهره برداری از انبارهای عمومی در این منطقه انتشار یافته است.
حسین پور کاشانی افزود: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس سایت شرکت به نشانی wwww.payamaviation.ir برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فراخوان های مختلف منتشر شده مراجعه نمایند.
منطقه ویژه پیام دارای فرودگاه باری و مسافری است ضمن آنکه تاکنون بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در این منطقه مستقر شده اند.
انتهای پیام
https://taranews.ir/?p=16600