×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تارا نیوز

به گزارش تارا نیوز، شادی حاضری در هفدهمین جلسه کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با اشاره به دو موضوع مهمی که در جلسه بررسی راهکارهای توسعه اقتصادی آسارا در محل فرمانداری کرج مطرح و مصوب شد، ا‌ظهار کرد: یکی از این موارد طرح پیشنهاد استفاده از ظرفیت های روستاهای بخش آسارا در راستای توسعه گردشگری آن منطقه و انتخاب ۱۵ روستا به عنوان پایلوت اجرای طرح بود.

وی ادامه داد: در دیگر اقدام نیز با پیشنهاد کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز مبنی بر ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع دستی در مجاورت آشکده های کندوان در محور کرج-چالوس به منظور توسعه اشتغال و رونق اقتصادی بخش های نمایشگاهی صنایع دستی در جلسه بررسی راهکارهای توسعه اقتصادی بخش آسارا موافقت شد و این پیشنهاد به تصویب رسید که امید است هر چه سریعتر این مورد عملیاتی شود.

وی در ادامه عنوان کرد: در نخستین نشستی که پیرامون بررسی راهکارهای توسعه اقتصادی بخش آسارا برگزار شد، بر انجام اقدامات لازم برای راه اندازی سامانه گردشگری آن توسط اداره کل میراث فرهنگی البرز و اتاق بازرگانی این استان تاکید شد.

رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز گفت: در دومین جلسه نشست بررسی راهکارهای اجرایی توسعه بخش آسارا مواردی در خصوص ضرورت های اجرای طرح جشنواره لاله های کندر و تهیه سند توسعه این بخش و برگزاری جشنواره گل کوکب در روستای آدران مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی در ادامه بر اهمیت حمایت از ساماندهی اسکان مسافران و گردشگران در هتل ها، سوئیت ها و دیگر مراکز اقامتی استان بر اساس استاندارهای لازم و با نظارت نهادهای مسئول در راستای توسعه سطح اشتغال و کمک به رونق فعالیت این مجموعه ها تاکید کرد.

حاضری با اشاره به اهمیت حضور مشاغل خانگی در کنار هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه ها و جشنواره ها افزود: این مجموعه ها هر دو دارای مجوز فعالیت از اداره کار و یا میراث فرهنگی هستند و نقش خوبی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی جامعه دارند.

در بخش دیگری از این نشست محمدرضا حدادیان مسئول پژوهش و طرح کار اداره کل میراث فرهنگی استان البرز در خصوص ضرورت تهیه نقشه راه استان البرز برای کمک به تنظیم دانشنامه ای از ظرفیت های بومگردی روستاهای استان و ظرفیت های قومیتی، غذاهای سنتی و محلی گفت: در شهرهای مختلف البرز از جمله اشتهارد ظرفیت های ویژه ای در این حوزه وجود دارد‌.

وی با بیان اینکه برای تهیه نقش راه استان و طرح موضوع آن در حضور مسئولان استان از جمله استاندار باید به دنبال تخصیص اعتبارات آن باشیم، گفت: وجود چنین اطلاعاتی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی و تمامی فعالان حوزه گردشگری لازم است.

مسئول پژوهش و طرح اداره کار میراث فرهنگی استان در خصوص تهیه اطلس صنایع دستی برای البرز افزود: اکنون تنها استان کرمان این اطلس را دارد، در البرز حداقل باید اطلس صنایع دستی شهرهای طالقان و اشتهارد تهیه شود‌.

در این جلسه با طرح پیشنهاداتی از سوی اعضای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی البرز بر اهمیت استفاده از ظرفیت مجموعه کاخ مروارید مهرشهر در راستای برگزاری نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی به منظور معرفی هر چه بیشتر تولیدات هنرمندان این عرصه تاکید و عنوان شد که انتظار می رود کارهای مرمتی بنای کاخ هر چه زودتر پیش برده شود تا با توجه به نزدیکی این مجموعه به فرودگاه بین المللی پیام برای اسکان گردشگران داخلی و خارجی و اقامت چند روزه آنها در مجموعه کاخ، فضایی تعریف شود.

در ادامه مطالبی نیز در خصوص برگزاری جشنواره ای در چهارباغ و ساماندهی موضوع اسکان مسافران در مجموعه های اقامتی تحت پوشش میراث فرهنگی البرز و البته با تعرفه های مورد قبول مطرح شد تا از اجاره باغ ویلاهای شخصی با قیمت های بالا برای اقامت مسافران جلوگیری شود.

در این نشست پیشنهاداتی نیز برای برنامه ریزی در راستای استفاده از ظرفیت هایی مانند پخت غذاهای محلی، شیرینی و سوغات محلی از جمله توتک توسط روستائیان برای ارائه خدمات پذیرایی به گردشگران و مسافران مطرح شد.

در بخش دیگری نیز مواردی در خصوص تعیین طرح و الگوی شناسایی مشاغل خانگی در البرز و تنظیم مدل توسعه ای آن که با هماهنگی اداره کار استان در حال انجام است، عنوان و بررسی شد و در پیشنهادی دیگر بر ضرورت طراحی اپلیکیشن معرفی جاذبه های گردشگری البرز تاکید شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});