به گزارش خبرنگار تارا نیوز، علی کیهانیان، دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه جمعیت حامیان انقلاب اسلامی، در اغلب استانها توفیقات زیادی داشتیم و تصمیم داریم در این راستا، استانهای اقماری تهران را تقویت کنیم که در این میان استان البرز حائز اهمیت است.
کیهانیان افزود: با برنامه ریزی منسجم و حضور اعضای با انگیزه درصدد گسترش فعالیت جمعیت در البرز هستیم.
وی با اشاره به تعداد اعضای جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در البرز، اظهار کرد: در حال حاضر در البرز با ۵ دبیر شهرستانی، می توان حدود ۲ هزار نفر را سازماندهی کرد.
کیهانیان به اقدامات حزبی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در چند مورد اجتماعی دخالت کردیم که آسیب جدی به شالوده انقلابی و اسلامی و مدنی کشور وارد می کرد و یکی از آنها، استانی شدن مجلس شورای اسلامی بود که اگر این انتخابات به شکل استانی شکل میگرفت، مجلس از حیث دینی و ساختار سیاسی، دو قطبی می شد.
وی در ادامه با اشاره به انتخابات ۱۴۰۰ گفت: این جمعیت نسبت به نامزدی اشخاصی که تشخیص داده میشود در جایگاههای مختلف، به ظرفیت و قابلیت های ویژه نائل آمدند و می تواند در راستای حل و فصل مسایل و مشکلات اقتصادی کشور و معیشت مردم و حفظ انقلاب اسلامی به نفع کشور و نظام عمل کنند، تاکید ویژه دارد و قطعا از آنها حمایت خواهد کرد.
دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در ارتباط با مشارکت مردم در انتخابات گفت: مدعی هستیم که باید به نیازهای مردم و وعده ها و شعارهای بر زمین مانده، عمل شود و مردم به لیست هایی که شناخته نیستند رای ندهند.
وی با اشاره به سازماندهی ۳۰ هزار نفری جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در کشور اظهار داشت: می خواهیم این حزب را با جذب تعداد اعضای بیشتر، گسترش دهیم لذا در ۱۳۰ شهرستان بالغ بر ۳۰هزار عضو داریم و اگر از این تعداد یک نماینده به عنوان حامی انقلاب اسلامی به مجلس راه پیدا کند برای ما ارزشمند است اما متاسفانه گاهی افراد با حمایت یک حزب وارد عرصه سیاسی میشوند و بعد از موفقیت در انتخابات، وابستگی حزبی و سیاسی خودشان را فراموش می کنند.
دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی گفت: با برخی از نمایندگان مجلس مذاکراتی داریم و کمیسیون های پژوهشی را ملزم کردیم در مسایل اجتماعی و سیاسی و اقتصادی اظهار نظر کنند.
کیهانیان در پایان تاکید کرد: مردم را تشویق کنیم که ظرفیت های خوبی را ایجاد و به عرصه انتخابات وارد کنند چراکه با این روند، رقابتِ بیشتری ایجاد می شود که موجب افزایش مشارکت انتخاباتی و میزان آراء بالا خواهد شد.