×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 30 December , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
افتتاح دومین مرکز هیئت‌امنایی آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز در اشتهارد
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز، در این آیین که با حضور محمد صادق کمالی فرماندار اشتهارد، رضا باجولوند سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، مسئولان و کارشناسان اداره کل ، اعضای هیئت امنا و تنی چند از مسئولان شهرستان اشتهارد همراه بود، بر اهداف و چشم اندازهای این مرکز جدید تأکید شد. محمد صادق کمالی فرماندار اشتهارد در سخنان خود، با اشاره به وجود شهرک صنعتی در این منطقه، تأکید کرد که صنایع محلی به طور فوری به حدود ۲۰ هزار نیروی کار ماهر نیاز دارند.
وی بر لزوم هدفمندسازی آموزش‌ها اشاره نمود و گفت که آموزش‌های مهارتی باید بر اساس نیازسنجی دقیق از صنایع و مطابق با نیاز واقعی بازار کار شهرستان ارائه شوند. کمالی همچنین قول مساعد برای تخصیص اعتبار مناسب به این مرکز داد و خواستار توجه ویژه و تخصیص اعتبار در سطح کلان از سوی سازمان مرکزی شد. فرماندار در پایان بر ضرورت جلب مشارکت نهادها و دستگاه‌های اجرایی مختلف برای حمایت از هیئت‌امنای مرکز تأکید نمود.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای البرز نیز در این مراسم اظهار داشت که برگزاری این جلسه با متولی‌گری فرماندار، نشان‌دهنده حرکت به سمت الگوی هیئت‌امنایی در مدیریت مراکز آموزشی است. رضا باجولوند بر تغییر نگرش در ارائه آموزش‌های مهارتی و هدفمند کردن آن‌ها متناسب با نیاز صنایع تأکید کرد. وی ترکیب اعضا و مأموریت هیئت‌امنای مرکز را تشریح نمود و بر لزوم مشارکت بخش خصوصی در تجهیز کارگاه‌های آموزشی تأکید کرد.
باجولوند در پایان از آمادگی این اداره کل برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و پیشنهاد کرد که استان البرز به عنوان پایلوت این همکاری در سطح ملی عمل کند. راه‌اندازی این مرکز به صورت هیئت‌امنایی،گامی مهم در تحول مدیریت آموزش‌های مهارتی منطقه ارزیابی می‌شود. هدف اصلی، ایجاد پیوند مستقیم بین نمایندگان صنعت، دولت و آموزش برای پر کردن شکاف بین مهارت‌های آموخته شده و نیازهای واقعی بازار کار است.
فرماندار اشتهارد پیش از این نیز کمبود نیروی کار متخصص را دغدغه اصلی صنایع عنوان کرده و هشدار داده بود که خطای انسانی ناشی از نیروی کار آموزش‌ندیده می‌تواند چالش‌های بزرگی ایجاد کند. انتظار می‌رود این مرکز جدید، همکاری‌های خود را با نهادهای مختلف گسترش دهد. پیشینه همکاری‌هایی مانند تفاهم‌نامه با اداره منابع طبیعی و نیز انعقاد تفاهم‌نامه‌های اداره کل با اتاق اصناف و جهاد دانشگاهی البرز، نشان از عزم برای توسعه مشارکت‌ها دارد. با راه‌اندازی این مرکز هیئت‌امنایی، گام‌های عملی‌تری برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی و جلب مشارکت بخش خصوصی برداشته خواهد شد تا اشتهارد به کانون اصلی تربیت نیروی انسانی ماهر برای صنایع خود تبدیل شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});