×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۰ آبان , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 11 November , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
بیمه سلامت البرز طرح تسریع پرداخت‌های درمانی ویژه بازنشستگان را اجرا می‌کند
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز در نشست تخصصی میان دکتر علیرضا اصغرزاده مدیرکل بیمه سلامت استان البرز و زارع‌نژاد معاون کانون بازنشستگان شهرستان ساوجبلاغ، طرح‌های مشترک برای ارتقای خدمات درمانی و رفاهی بازنشستگان بررسی شد. در این دیدار، رئیس شرکت آتیه‌سازان حافظ استان البرز و رئیس اداره بیمه سلامت ساوجبلاغ نیز حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، با اشاره به عضویت بیش از ۱۶ هزار بازنشسته در کانون شهرستان ساوجبلاغ، بر لزوم گسترش شبکه مراکز طرف قرارداد و تسهیل دسترسی جامعه بازنشستگان به خدمات درمانی تأکید شد.

زارع‌نژاد ضمن بیان دغدغه‌های درمانی این قشر گفت:

«افزایش هزینه‌های درمان، محدودیت درآمدی و وضعیت جسمی خاص بازنشستگان، لزوم توجه جدی‌تر به پرداخت به‌موقع مطالبات درمانی را برجسته می‌کند. تأخیر در پرداخت‌ها فشار مالی مضاعفی بر آنان وارد می‌سازد.»

در ادامه، خانم محمدی رئیس شرکت آتیه‌سازان حافظ استان البرز، به تشریح وضعیت ارائه خدمات پرداخت و اعلام کرد:

بیش از ۴۰۰ مرکز و مؤسسه درمانی در سطح استان با این شرکت قرارداد دارند و بیمارستان امام جعفر صادق (ع) از مراکز فعال در خدمت‌رسانی به بازنشستگان است.

در پایان، اصغرزاده ضمن تأکید بر همکاری میان دستگاه‌های متولی سلامت و رفاه گفت: هدف ما تسریع فرآیند پرداخت‌های درمانی، ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای و افزایش رفاه جامعه بازنشستگان استان البرز است. تحقق این اهداف نیازمند تعامل و هم‌افزایی کامل میان بیمه سلامت، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات و کانون‌های بازنشستگی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});