×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۰ آبان , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 11 November , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اصلاح مصوبات قدیمی، گام کلیدی در توسعه شهرک صنعتی سیمین‌دشت
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز در نشست بررسی چالش‌ها و نیازهای شهرک صنعتی سیمین‌دشت با حضور دکتر محمد انصاری مدیرکل صمت البرز، دکتر حاجی‌مشهدی مدیرکل بازرسی استان، حجت‌الاسلام حسینی امام‌جمعه شهرستان فردیس، فرماندار فردیس و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و صنعتگران، موضوعات مربوط به توسعه واحدها، زیرساخت‌ها، محیط زیست و تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک مورد بررسی قرار گرفت.

انصاری با مرور پیشینه ایجاد این شهرک گفت:شهرک صنعتی سیمین‌دشت از دهه ۸۰ مطرح و در سال ۱۳۸۹ بر اساس مصوبه هیئت وزیران تصویب شد. اما قید “بدون امکان استقرار واحد جدید” در متن مصوبه، در سال‌های اخیر مانعی جدی برای صدور مجوز تأسیس و توسعه برخی واحدها ایجاد کرده است.

وی افزود:با توجه به اینکه صنایع جدید این شهرک آلایندگی خاصی ندارند و نیاز استان به توسعه صنعتی جدی است، اصلاح این بند از مصوبه برای تداوم فعالیت و توسعه واحدهای موجود ضروری‌ است.»

مدیرکل صمت البرز با اشاره به فعالیت حدود ۲۰۰ واحد دارای مجوز و ۲۵ واحد فاقد جواز رسمی در این شهرک گفت:

برخی از این واحدها سال‌ها پیش از تصویب مصوبات کنونی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و از زیرساخت‌های کامل برخوردارند، بنابراین لازم است با نگاه کارشناسی، وضعیت آن‌ها تعیین تکلیف و امکان فعالیت قانونی فراهم شود.

وی همکاری میان دستگاه‌های مسئول را پیش‌شرط رفع موانع صنعتی دانست و تأکید کرد: پیشنهاد ما این است که اداره‌کل محیط زیست استان با پیگیری از سازمان مرکزی، اصلاح مصوبه مربوط را در دستور کار قرار دهد تا مسیر توسعه قانونی و سرمایه‌گذاری در شهرک سیمین‌دشت باز شود.

در بخشی از جلسه، انصاری همچنین بر ضرورت راه‌اندازی تصفیه‌خانه مرکزی فاضلاب شهرک با همکاری واحدهای صنعتی و حمایت صندوق ملی محیط زیست تأکید کرد و افزود:صنعتگران برای انجام این پروژه آمادگی دارند و با همراهی دستگاه‌های مسئول می‌توان این طرح را به سرانجام رساند.

وی در خصوص الزامات زیست‌محیطی و ایجاد فضای سبز جایگزین نیز گفت:واحدهایی که به دلیل کمبود فضا قادر به کاشت در داخل شهرک نیستند، می‌توانند هزینه آن را به شهرداری یا منابع طبیعی پرداخت کنند تا در نقاط دیگر شهرستان این امر عملیاتی شود. این اقدام هم‌زمان توسعه و حفظ محیط زیست را ممکن می‌کند.

مدیرکل صمت البرز در پایان تأکید کرد: نمی‌گذاریم محدودیت‌های اداری مانع رشد صنعت در فردیس شود. سیاست اداره‌کل صمت البرز تقویت تعامل، هم‌افزایی و ارائه راهکارهای اجرایی برای پویایی واحدهای صنعتی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});