×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۴ مهر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Friday, 26 September , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
چهارباغ میزبان همایش ملی سرمایه‌گذاری و تولید
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز، نشست خبری همایش «وفاق ملی برای سرمایه‌گذاری، تولید و توسعه» صبح امروز چهارشنبه با حضور حسین فلاح‌نژاد، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالان بخش خصوصی و اصحاب رسانه در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد.

فلاح‌نژاد با تبریک هفته دفاع مقدس، هدف این رویداد را ایجاد همگرایی ملی و منطقه‌ای برای سرمایه‌گذاری مؤثر در حوزه تولید عنوان کرد و گفت: ایده همایش بر اساس تأکید مقام معظم رهبری بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» و طرح «وفاق ملی» رئیس‌جمهور شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه توسعه همه‌جانبه کشور بدون رشد منطقه‌ای میسر نیست، افزود: شهرستان چهارباغ به دلیل ظرفیت‌های متنوع در کشاورزی، صنعت و گردشگری به‌عنوان منطقه شاخص استان انتخاب شده و توانمندی‌های آن در این همایش به سرمایه‌گذاران معرفی خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز بیان کرد: بسته‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری با محوریت چهارباغ به علاقه‌مندان ارائه می‌شود و علاوه بر بخش خصوصی، دستگاه‌های دولتی، شبکه بانکی، اتاق بازرگانی البرز، حوزه سرمایه‌گذاری استانداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و دیگر نهادهای مرتبط در این رویداد حضور دارند.

وی نقش وزارت کار را ایجاد اشتغال پایدار به‌عنوان محور اصلی توسعه دانست و ابراز امیدواری کرد خروجی این همایش الگویی موفق برای دیگر شهرستان‌های البرز و مقدمه‌ای برای برگزاری همایش استانی گسترده باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});