×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 1 September , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
بازدید مدیرکل منابع طبیعی البرز از پروژه ۱۰ میلیارد تومانی آبخیزداری کویین طالقان
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز، اصغر بیات، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، به همراه معاونین، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه و جمعی از مدیران ستادی از پروژه آبخیزداری حوضه کویین در شهرستان طالقان بازدید کرد. این پروژه با هدف پیشگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌های احتمالی، حفاظت از باغات و اراضی کشاورزی و تأمین امنیت مناطق پایین‌دست با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در حال اجراست.

حوضه کویین از مناطق مهم و حساس طالقان است که در سال‌های گذشته، به‌ویژه در سال ۱۴۰۱، شاهد سیلاب‌های مخرب بوده و خسارات سنگینی به بیش از صد خودرو، باغات، اراضی کشاورزی و تعدادی از منازل وارد شده است.

بیات در این بازدید با اشاره به ضرورت اجرای پروژه‌های آبخیزداری گفت: «وقایع سیلابی سال‌های اخیر نشان داد که اقدامات فوری و اساسی در این حوضه ضروری است. بر همین اساس، عملیات احداث بند آبخیزداری از نوع سازه‌های سنگ و ملاتی پس از تأمین اعتبار از محل اعتبارات استانی محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۰۳ آغاز شد.»

وی با بیان اینکه این پروژه نقش مهمی در مهار روان‌آب‌ها، کاهش خسارات ناشی از سیلاب، تقویت پوشش گیاهی و تغذیه سفره‌های زیرزمینی خواهد داشت، تأکید کرد: «اجرای این طرح علاوه بر ارتقای امنیت مناطق پایین‌دست، به بهبود معیشت جوامع محلی و حفاظت از منابع طبیعی منطقه کمک می‌کند.»

مدیرکل منابع طبیعی البرز ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های استانی و محلی خاطرنشان کرد: «با تداوم این‌گونه طرح‌ها، می‌توان امیدوار بود که خسارات ناشی از بلایای طبیعی در طالقان به حداقل برسد و پایداری اکولوژیکی منطقه تقویت شود.»

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});