×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 19 August , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
سرانه ورزشی البرز پایین‌ترین رتبه کشور را دارد
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز،حمیدرضا رضایی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز امروز دوشنبه ۲۷ مردادماه در مجمع سالیانه هیئت کوهنوردی استان البرز که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، عملکرد هیئت کوهنوردی استان را مثبت و منسجم توصیف کرد و در عین حال به تشریح چالش‌های ورزش این استان پرداخت.

رضایی با اشاره به جمعیت ۳.۵ میلیون نفری البرز و رشد سالانه بیش از ۱۰۲ هزار نفر، گفت: البرز از نظر وسعت جغرافیایی یکی از کوچک‌ترین استان‌های کشور است اما با جمعیت بالا و مهاجرپذیر خود فشار زیادی بر زیرساخت‌های ورزشی وارد می‌کند. وی تأکید کرد: سرانه ورزشی استان البرز در پایین‌ترین رتبه‌های کشور قرار دارد و امکانات موجود پاسخگوی نیازهای جمعیت جوان و در حال افزایش استان نیست.

سرپرست اداره کل ورزش البرز از پیگیری بیش از ۲۰ پروژه ورزشی در نقاط مختلف استان خبر داد و افزود: برای تکمیل این طرح‌ها در فاز نخست بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. به گفته وی، تمرکز اصلی اداره کل بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اجرای طرح‌های عمرانی جدید قرار دارد.

رضایی با اشاره به برگزاری بیش از ۲۰ مجمع هیئت‌های ورزشی در پنج ماه نخست امسال در مقایسه با کمتر از ۱۰ مجمع سال گذشته این روند را نشانه‌ای از بهبود و ارتقای فعالیت‌ها در حوزه ورزش دانست و گفت: استمرار مجامع تخصصی می‌تواند زنجیره توسعه ورزش استان را تقویت کند.

وی همچنین به پروژه‌های ورزشی مهم استان اشاره کرد و گفت: پروژه صخره‌نوردی که چند سال متوقف مانده بود، با تخصیص پنج میلیارد تومان در فاز نخست دوباره آغاز شده اما برای تکمیل آن ۶۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است و در این زمینه از اعتبارات ملی و استانی و همچنین حمایت فدراسیون کوهنوردی بهره خواهیم گرفت.

رضایی پروژه «پل‌خواب» را نیز یکی از ظرفیت‌های مهم استان دانست و گفت: این مکان بالقوه می‌تواند به نماد ملی و فرااستانی تبدیل شود و در این مسیر آماده همکاری با استانداری، فرمانداری و سایر دستگاه‌ها هستیم.

وی ضمن قدردانی از جامعه کوهنوردی البرز گفت: کوهنوردی ورزشی مبتنی بر اراده و تعهد است و ما نیز برای حمایت از این رشته و توسعه زیرساخت‌های آن آماده‌ایم.

رضایی ادامه داد: همکاری نزدیک‌تر و پیگیری مستمر هیئت کوهنوردی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه ورزش البرز ایفا کند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});