×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۹ مرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Thursday, 31 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
کشف ۱۴۰۰ دستگاه ماشين لباسشويي قاچاق در اشتهارد
زهره رزمی آذر

به گزارش تارا نیوز، سردار  حميد هداوند در تشريح اين خبر، اظهار داشت: مأموران پليس آگاهي شهرستان اشتهارد با کسب خبري مبني بر تجميع و دپوي و قاچاق مقاديري لوازم خانگي در يکي از شرکت هاي واقع در شهرک صنعتي اين شهرستان، به محل اعزام گرديدند.
وي افزود: پس از اطمينان از صحت خبر، ماموران پليس آگاهي  شهرستان اشتهارد به محل دپوي اقلام مربوطه اعزام و با رعايت قانون و هماهنگي با مرجع قضايي و پس از بررسي محل، موفق به کشف تعداد ۱۴۰۰دستگاه ماشين لباسشويي خارجي که داراي ارزش ريالي بالغ بر ۳۰۰ميليارد ريال و فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکي مي باشد، شدند.
اين مقام ارشد انتظامي گفت: ماموران پس از کسب دستورات قضايي انبار مربوطه را پلمب و يک نفر نيز جهت سير مراحل قانوني و تعيين تکليف اقلام قاچاق به مرجع قضايي معرفي شده است.
سردار هداوند با اشاره به اينکه پليس با تمام توان با مخلان امنيت اقتصادي مبارزه مي کند، افزود: از شهروندان تقاضا داريم هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به قاچاق را به مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ اطلاع رساني کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});