
تارانیوز
به گزارش تارا نیوز، حسین ضیایی، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبهاست و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان در معرض خطر قرار میگیرد.
استفاده از رنگها و طعمدهندههای طبیعی مانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوهها، بهترین گزینه برای تهیه بستنیهای سالم و ایمن است.
https://taranews.ir/?p=25779