به گزارش تارا نیوز، کیانوش زهراکار، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی، با اعلام این خبر گفت: «توسعه رشتههای تحصیلات تکمیلی متناسب با نیازهای جامعه یکی از محورهای اصلی برنامهریزی آموزشی در دانشگاه خوارزمی است. راهاندازی این پنج رشته جدید در ادامه مسیر اثربخش سال ۱۴۰۳ و پس از تأسیس ۲۱ رشته جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی انجام شده است.»
به گفته زهراکار، دانشکده هنر و معماری دانشگاه، با پیگیریهای مستمر معاونت آموزشی و تلاش همکاران این دانشکده، موفق به اخذ مجوز راهاندازی دو رشته کارشناسی ارشد در «برنامهریزی شهری» و «مهندسی معماری» از شورای گسترش آموزش عالی در اردیبهشت ۱۴۰۴ شده است.
این موفقیت در حالی بهدست آمده که دانشکده مذکور تاکنون فاقد دورههای تحصیلات تکمیلی بوده است.
زهراکاربا اشاره به نقش مؤثر همکاری میان دانشکدهها و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، راهاندازی این دورهها را نقطه عطفی در تاریخ دانشکده هنر و معماری دانست و بر اهمیت همافزایی در تحقق اهداف آموزشی تأکید کرد و افزود: موفقیت دانشکده هنر و معماری در دریافت مجوز دو رشته کارشناسی ارشد پس از سالها فاقد دورههای تحصیلات تکمیلی بودن، حاصل همکاری بیسابقه بین معاونت آموزشی و این دانشکده و پایان تقریبا «یک دهه انتظار» این دانشکده برای ورود به عرصه تحصیلات تکمیلی است و این موفقیت تنها در«۳ ماه» و با همکاری فشرده معاونت آموزشی محقق شد.
زهراکار در ادامه بیان داشت: همزمان با این اقدام، سه رشته جدید دیگر نیز در سایر دانشکدهها راهاندازی شدهاند؛ شامل رشتههای «سیاستگذاری عمومی» و «حقوق کیفری و جرمشناسی» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی، و رشته «مدیریت عملکرد و بهرهوری» در دانشکده مدیریت.
زهراکار با اشاره به اینکه توسعه آموزشی و راه اندازی رشته های جدید نقشه راه دانشگاه و معاونت آموزشی است افزود: > «این پنج رشته با سه هدف کلیدی راهاندازی شدهاند: ۱. پاسخگویی به نیازهای روز جامعه و صنعت ۲. تقویت پژوهشهای میانرشتهای ۳. افزایش تعامل دانشگاه با نهادهای اجرایی کشور».
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در پایان تصریح کرد:« ما به دنبال تبدیل دانشگاه خوارزمی به قطب آموزشیِ پیشرو در حوزههای نوین هستیم.»