×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 28 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
استناد شهرداری به طرح تفصیلی ۱۴ سال پیش شهر نادرست است
زهره رزمی آذر

به گزارش تارا نیوز،، مریم قهرمانی صارم پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از سطح شهر که با حضور اصحاب رسانه همراه بود با بیان اینکه اداره شهر بر اساس طرح تفصیلی منقضی‌شده ادامه دارد، اظهار کرد: طرح فعلی مربوط به ۱۴ سال پیش است و مدت‌هاست اعتبار قانونی ندارد، اما همچنان مبنای صدور پروانه‌های ساختمانی قرار می‌گیرد.

وی افزود: این وضعیت یا موجب تخلف ساختمانی توسط مالکان می‌شود، یا آن‌ها را ناچار به توافقاتی با شهرداری می‌کند که در تعارض با طرح موجود است و در هر دو صورت ضرر نهایی متوجه مردم و شهر می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج تأکید کرد: پیگیری ابلاغ طرح جدید و طی مراحل اداری آن از وظایف مهم مدیریت شهری است، اما شاهد تعلل‌هایی در این زمینه هستیم.

قهرمانی‌صارم با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تصریح کرد: ایشان بر لزوم پیگیری جدی در امور کشور تأکید کردند؛ تأکیدی که باید در همه سطوح مدیریتی از جمله مدیریت شهری، مورد توجه قرار گیرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});