تارانیوز
به گزارش تارانیوز، حامد حسن پور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به تشرح طرح حامی دانشجو پرداخت و گفت: بعد از پیاده سازی طرح حامی دانشجو ریتم و سیستم پاسخگویی دانشگاه تغییر خواهد کرد و به واسطه این طرح ساختار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نیز عوض شده و از باشگاه به معاونت تغییر یافته است.
وی گفت: طرح حامی دانشجو در مرحله اجراست و مسئولیت اجرای آن بر عهده ی رئیس استان و مدیر پروژه است. پیاده سازی و طراحی مدل آزمایشی طرح به صورت پایلوت در واحد های استان تهران انجام شده و با توصیه ی دکتر طهرانچی در استان البرز نیز این طرح، اجرا می شود.
حسن پور اظهار داشت: بستر طرح حامی دانشجو بر پایه ی ایمیل استوار است و داشتن ایمیل برای تمامی دانشجویان الزامی است؛ شایان ذکر است که هر یک از دارندگان پروفایل در سامانه ی ساجد و آموزشیار، اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان، در کارتابل مربوط به خود دارای ایمیل دانشگاهی هستند.
وی افزود: ساختار این ایمیل با جی میل و یا هو و… متفاوت است. در این ساختار، ایمیل دارای زنجیره بوده و این بدان معنی است که ایمیلی که دانشجو ارسال می کند برای حامی زنجیره ایمیل مشخص است و امکان حذف هیچ ایمیلی وجود ندارد، همچنین وضعیت درخواست برای دو طرف قابل مشاهده است.
دکتر حسن پور ادامه داد: منظور از “حامی” یکی از کارکنان یا اعضا هیات علمی در سطح دانشگاه است، که موظف است پاسخ درست و تخصصی به دانشجو ارائه دهد.
حسن پور ابراز داشت: معاونت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارای ساختاری مشخص است. در سطح استان، رئیس استان، در سمت راهبر و معاون استان، در جایگاه دستیار ایفای نقش می نمایند.
وی خاطر نشان ساخت: طرح حامی، یک ایمیل تخصصی و ویژه سازی شده است. در طرح حامی این امکان فراهم است که به تمامی دانشجویان ایمیل ارسال شود و تا به امروز سیصد هزار ایمیل ساخته شده است که حداقل یک بار بدان ورود شده و پایدار است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: معاون واحد، حامی را به دانشجو وصل می کند و دانشجو صرفا می تواند تمامی درخواست ها را به حامی خود ایمیل کرده و نمی تواند حامی را تغییر دهد، نیز تمامی رشته ها، مقاطع و ورودی ها، دارای حامی مخصوص به خود هستند و در خوشه های مختلف دسته بندی شده اند.
حسن پور گفت: دانشجو هم افتتاح کننده و هم خاتمه دهنده ی ایمیل بوده و حامی، پاسخ دهنده است، هیچ یک از این دو، از زنجیره خارج نمی شوند و معاون می تواند وارد کارتابل ایمیل حامی خود شده، عملکرد تمامی حامیان و پاسخ ها را مشاهده نماید.
دکتر حسین کلانتری نیز در این جلسه ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت زینب(س) گفت: با یاری خداوند و همت و همراهی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و با استفاده از نیروهای توانمند دانشجویی این طرح را اجرا خواهیم کرد .
وی با اشاره به نزدیک بودن ایام الله فجر انقلاب اسلامی بیان داشت: بایسته است که تمامی حوزه ها نسبت به فعال سازی جلسات و اجرای برنامه های پربار اقدامات لازم را در همکاری با دانشکده فرهنگ و زندگی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری و نهاد های دانشجویی اعم از بسیج دانشجویی انجام دهند.
وی خاطر نشان ساخت: در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی ،دعوت از شخصیت های علمی جهت ایراد سخنرانی، نمایشگاه عکس و گالری، کرسی های آزاد اندیشی، استفاده از ظرفیت تریبون نماز جمعه توسط نماینده تشکل های اسلامی دانشجویی، تشکل ها و کانون های دانشجویی و … از دیگر اقداماتی است که می بایست پیگیری و اجرا گردد.
این مقام مسئول از افتتاح ۱۱ پروژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با ارزش بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: برای افتتاح حتما باید برای هر پروژه مسئول خاصی تعیین شود و به سوالات حاضرین پاسخ دهند .
کلانتری در ادامه افزود: ضروری ست پروژه هایی که در برنامه ی توسعه دانشگاه پیشنهاد داده شده است از جمله احداث گلخانه، برج فناوری، مرکز تحقیقات مشترک، مشارکت در ساخت زائر سرا با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، واحد های تجاری داخل دانشگاه، بازسازی ساختمان های مهر شهر و ساخت استخر مورد بررسی قرار گرفته و زمینه اجرا و تکمیل پروژه ها فراهم و گزارش نهایی اقدامات انجام شده به سازمان مرکزی ارسال گردد.
لازم به ذکر است در این جلسه از زحمات رئیس ، معاون و مدیران گروه های آموزشی دانشکده بازار و کسب و کار واحد کرج که در جذب دانشجو در نیمسال اول فعالیت چشمگیر داشتند با اهدا لوح و هدیه قدردانی گردید و همچنین در حکمی آقای احمدرضا عزیزسلطانی نیز به عنوان سرپرست معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معارفه گردید.
انتهای پیام/
https://taranews.ir/?p=24212