×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 18 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تلاش داریم تا مشکلات مالی حوزه سلامت را رفع کنیم
تارانیوز

به گزارش تارا نیوز، حسین علی شهریاری چهارشنبه بیست‌ویکم آذر_ در حاشیه مجمع خیران سلامت استان البرز با اشاره به اینکه حوزه سلامت بخش عمده‌ای از موفقیت و پیشرفت خود را مدیون و مرهون جامعه خیران است، اظهار کرد: این حضور با هدف تشکر از خیران در استان البرز است.

وی افزود: بخش عمده‌ای از موقعیت‌های موفقیت‌ آمیز حوزه درمان را مرهون این تلاش‌ها هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت نقش‌آفرینی این افراد در تأمین نیازهای درمانی مردم تصریح کرد: بیشتر معضلات حوزه بهداشت و درمان به چالش‌های مالی مربوط می‌شود.

شهریاری ادامه داد: ما در مجلس و در کمیسیون بهداشت و درمان همواره در تلاش بوده‌ایم تا مشکلات مالی حوزه سلامت را حل کنیم، اما واقعیت این است که هیچ کشوری به تنهایی نمی‌تواند از پس هزینه‌های سنگین درمان دربیاید.

وی با اشاره به کشورهای پیشرفته همچون آمریکا و کشورهای اروپایی عنوان کرد: این کشورها نیز در راستای بهبود و تسریع فعالیت‌های حوزه بهداشت و درمان از ظرفیت خیران بهره‌مند می‌شوند در حالی که از سیستم‌های بهداشت و درمان پیشرفته‌ای برخوردار هستند.

احداث ۳ بیمارستان خیرساز در یک سال و نیم گذشته

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجربه‌های موفق خیران در ساخت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تصریح کرد: بسیاری از بیمارستان‌های بزرگ کشور توسط خیران ساخته شده است، سه مورد از این بیمارستان‌ها در یک‌سال‌ونیم گذشته توسط رئیس‌جمهور شهید و هیئت دولت در تهران به بهره‌برداری رسید.

شهریاری اضافه کرد: در تهران و سایر شهرهای بزرگ همچون شیراز و اصفهان شاهد بودیم که خیران در ساخت بیمارستان‌ها نقش اساسی ایفا کرده‌اند.

وی با اشاره به افتتاح بیمارستان‌های جدید توسط خیران در تهران ادامه داد: این کار خیر نه‌تنها در تهران بلکه در سایر نقاط کشور نیز ادامه دارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به گلایه‌های برخی خیران از مشکلات اجرایی و تأخیر در روند انجام پروژه‌های خیرخواهانه تصریح کرد: خیران گلایه دارند که اقداماتشان در سیستم‌های اجرایی با تأخیر روبه‌رو می‌شود.

شهریاری ادامه داد: این مشکلات موجب نگرانی آن‌ها می‌شود و به همین دلیل در مجلس به‌دنبال تسهیل فرایندهای اجرایی و رفع موانع موجود هستیم تا خیران بتوانند هرچه سریع‌تر و مؤثرتر در خدمت مردم قرار گیرند.

سابقه ۱۵ ساله مجمع خیرین سلامت در ایران

وی با اشاره به تشکیل مجمع خیران سلامت کشور در سال ۸۸ تاکید کرد: از آن زمان تا به حال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان از سوی خیران در حوزه سلامت کشور سرمایه‌گذاری شده است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تلاش‌های خیران و منابع مالی قابل توجه آن‌ها همچنان مشکلات مالی در بخش سلامت وجود دارد و برای حل مشکلات هزینه‌های درمانی نیاز به همکاری بیشتر خیران و حمایت‌های مالی از سوی دولت و نهادهای مختلف وجود دارد.

شهریاری با اشاره به اقداماتی که در راستای افزایش مشارکت زنان و جوانان در عرصه خیرین انجام شده است، گفت: دو برنامه اصلی برای گسترش مشارکت زنان و جوانان در کارهای خیر داریم، یکی شورای مشارکت‌های زنان است که در آن زنان بسیاری از پروژه‌های خیران فعال شده‌اند و دیگری نیز برنامه‌های مربوط به مشارکت جوانان است که در حال راه‌اندازی است.

وی اضافه کرد: تجربه نشان داده است که زنان و دختران در بسیاری از مواقع بیش از مردان در کارهای خیر فعال می‌شوند و این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود.

تشکیل کمیته تخصصی بیماران خاص

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از راه‌اندازی بنیادهای مختلف برای حمایت از گروه‌های خاص همچون بیماران قلبی، ناشنوایان و سالمندان خبر داد و گفت: ما در مجمع خیران بنیادهای مختلفی را راه‌اندازی کرده‌ایم از جمله بنیاد قلب سالم برای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و بنیاد شنوایی برای پیشگیری از ناشنوایی در جامعه که اهمیت زیادی دارد.

شهریاری با اشاره به افزایش امید به زندگی در کشور از لزوم توجه به مسائل سالمندی و ایجاد خدمات ویژه برای این گروه خبر داد و گفت: با افزایش امید به زندگی باید به فکر فراهم کردن شرایط مناسب برای سالمندان باشیم.

وی ادامه داد: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته امید به زندگی در مردان ۷۶ و در زنان ۷۸ سال است.

عمده معضل موجود در کشور در حوزه دارو است

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حتی اگر منابع مالی برای تأمین این داروها در بودجه کشور وجود داشته باشد، به‌دلیل هزینه‌های بالای این داروها همچنان با مشکلات جدی روبه‌رو هستیم.

شهریاری ادامه داد: شمار داروهایی که با کمبود آن در کشور روبه‌رو هستیم به بیش از ۳۰۰ قلم می‌رسد در حالی که حدود ۸۰ عدد آن اعلام شده است.

وی بر لزوم افزایش توجه به پیشگیری در حوزه بهداشت و درمان اشاره و تاکید کرد: ما باید در کنار درمان به پیشگیری و بهداشت عمومی نیز توجه بیشتری داشته باشیم و از آنجا که هزینه‌های درمان به شدت افزایش پیدا کند و لازم است که منابع مالی در راستای پیشگیری و ارتقای سلامت عمومی تخصیص پیدا کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید پژوهش‌های بیشتری در حوزه بیماری‌های خاص و نادر انجام شود و خیران نیز در این زمینه‌ها وارد عمل شوند.

شهریاری با اشاره به بعضی مشکلات اجرایی و کمبودهای موجود، تأکید کرد: مردم باید در جریان مسائل و مشکلات حوزه سلامت قرار گیرند تا از شفافیت بیشتر مطمئن شوند و مسئولان نیز با دقت بیشتری به مسائل حوزه بهداشت و درمان رسیدگی کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});