×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 11 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آغاز پویش ملی تغذیه سالم از ۱۷ آذرماه در البرز
تارا نیوز

به گزارش تارا نیوز، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۱۷ آذر ماه گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم،خانواده سالم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد داشت و سعی می شود در پویش ملی تغذیه سالم به خانواده ها در انتخاب روغن سالم آگاهی بیشتری بدهیم.

دکتر صیادی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می رود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی وروغن تامین شود به عبارتی حداکثر۴۰گرم درروز که معادل ۳۶۰کیلو کالری می باشد .

وی افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته های قلب و عروقی را به همراه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: مناسب ترین روغن ها برای پخت و پز روغن کانولا ، روغن مخلوط و روغن زیتون می باشد.

وی با بیان اینکه بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود گفت: برای سرخ کردن توصیه می شود از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.

صیادی عنوان کرد: خانواده ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط ، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

دکتر صیادی خاطر نشان کرد: اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند در واقع سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به دلیل مصرف چربی ترانس که شریان ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده ، رخ می دهد.

انتهای پیام/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});