×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 10 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
زهره رزمی آذر

به گزارش تارانیوز، زهره رزمی آذر؛

رسانه‌ها در دنیای امروز، نه تنها ابزار اطلاع‌رسانی بلکه قدرتی عظیم در شکل‌دهی به افکار عمومی و ساخت واقعیت اجتماعی هستند. در این راستا، یکی از مهم‌ترین نقش‌های رسانه‌ها، پیگیری و ترویج عدالت‌خواهی در سطح جامعه است. رسانه‌ها می‌توانند به‌عنوان زبان گمشده‌ی اقشار آسیب‌پذیر، صدای بی‌صدایان باشند و در جهت احقاق حقوق آن‌ها گام بردارند.

عدالت‌خواهی در رسانه، به معنای پرداختن به مسائل نابرابری‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است. رسانه‌ها می‌توانند با پوشش منصفانه و بی‌طرفانه اخبار، کمک کنند تا مشکلات گروه‌های محروم به گوش مسئولین برسد و گامی در جهت اصلاحات برداشته شود. این عدالت‌خواهی باید در همه سطوح اجتماعی و در راستای برابری حقوق و فرصت‌ها برای تمام اقشار، بدون تبعیض و تمایز، گسترش یابد.

اما نکته مهم این است که رسانه‌ها نباید تنها در مواقع بحران یا جنجال‌ها به عدالت‌خواهی بپردازند. آن‌ها باید همواره در پیگیری حقوق اقشار مختلف، چه در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، به‌طور مستمر عمل کنند. رسانه‌های عدالت‌خواه نباید تنها اخبار را گزارش کنند بلکه باید در شکل‌دهی به افکار عمومی و جلب توجه به مسائل مهم جامعه نیز فعال باشند.

در این راستا، نقش رسانه‌های مستقل و محتوای صادقانه و فاقد جناح‌بندی‌های سیاسی بسیار پررنگ است. وقتی رسانه‌ها از مسئولیت خود در راستای عدالت‌خواهی غافل شوند، جامعه دچار فاصله‌گیری از حقیقت و نابرابری خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});