تارا نیوز
به گزارش تارا نیوز، حمیدرضا نامداری ضمن تایید این خبر گفت: به کارگیری کلر زن هیدرومکانیکی(کوزه ای) در ۳۹ نقطه از تاسیسات روستاهای شهرهای آسارا و کوهسار در دستور کار قرار گرفته که تا کنون با نصب ۲۴ دستگاه، آثار مثبت جهاد آبرسانی روستایی بیش از پیش نمود پیدا کرده است.
مدیرعامل شرکت آبفا البرز افزود: هم اکنون در روستاهای آسارا و کوهسار بالغ بر ۶۰ درصد کلر زنی منابع آبی به روش کوزه ای صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه پراکندگی و گستردگی روستاهای کوهستانی در شهرستان های کرج و ساوجبلاغ تصریح کرد: وضعیت توپوگرافی روستاهای آسارا و کوهسار به گونه ای است که خدمت رسانی به روستاها به راحتی انجام نمی شود چرا که دسترسی به روستاها امری بسیار دشوار است.
نامداری با بیان اینکه تاسیسات و منابع آبی در این روستاها در اماکنی مستقر است که فاقد انرژی برق می باشد ، خاطرنشان ساخت: طی بررسی های صورت پذیرفته بهترین روش برای گندزدایی منابع آبی این روستاها کلر زنی به روش هیدرولیکی است زیرا منابع آبی در این منطقه تا حدودی غنی می باشد.
مدیر عامل آبفا استان البرز، ضد ضربه بودن و مقاومت کلر زن های کوزه ای در برابر شكستگي، ضد سایش بودن ، سهولت در باز و بسته شدن و نصب ، توزيع و تزريق يكنواخت كلر، انحلال و مصرف كامل پركلرين و كاهش تلفات آن، پاسخگويي به نوسانات مصرف (كاهش يا افزايش مصرف)، قابليت تنظيم و كنترل مقدار تراوش و تزريق كلر بوسيله دو شير كنترل، در بَر داشتن سيليس مخصوص بمقدار لازم جهت مخلوط با پودر پركلرين، دوجداره بودن و قابليت تعديل نوسانات غلظت در واحد زمان ، كلر زني در حالت هيدرواستاتيك براساس اسمز و در حالت هيدرو ديناميك بر اساس سرعت و فشار عمل را از مزایای این دستگاه یاد کرد.
وی خاطرنشان ساخت : تا پایان خرداد ماه سال جاری ، تمام روستاهای واجد شرایط مجهز به کلر زن های هیدرومکانیکی خواهد شد.
انتهای پیام/
https://taranews.ir/?p=21598