×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تارا نیوز

به گزارش تارا نیوز، اصغر بیات با اشاره به اینکه سال‌های ۹۸ و ۹۹ در مجموع ۸۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در البرز در نظر گرفته شده، اظهار کرد: این اعتبار از صندوق توسعه ملی برای البرز در نظر گرفته شده که تا کنون ۶۵ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: امسال  برنامه ریزی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری در ۲۲ حوزه بحرانی در شهرستان‌های استان به ویژه کرج در دستور کار قرار گرفته بود که  اغلب آنها به پایان رسیده است.

وی توضیح داد: روستای فشند در شهرستان ساوجبلاغ، مسیر تالیان – کردان با توجه به اینکه مشرف به اتوبان است، حوزه سرهه  و کوشکه زر در شهرستان طالقان مناطقی بودند که امسال و سال گذشته  طرح‌های آبخیزداری در آنها اجرایی شده است.

این مسئول  با بیان اینکه حوزه‌های بحرانی کرج در مقایسه با دیگر شهرستان‌های استان بیشتر است، گفت: روستای کندر، ارنگه، نشت رود، تکیه سپه سالار و آزادبر جزو حوزه‌هایی هستند که امسال مشمول اجرای طرح آبخیزداری شدند.

بیات اضافه کرد:  روستاهای لمبران، مهران، خجیر و نساء هم جزو حوزه‎‌های بحرانی در شهرستان طالقان هستند که  اجرای طرح‌های آبخیزداری در آنها در اولویت قرار گرفته است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت:  اجرای پروژه‌های آبخیزداری در بالادست شهرک صنعتی اشتهارد هم امسال به پایان رسیده و سازه‌ای سنگ و ملاتی با ارتفاع ۱۰ متر برای جلوگیری از وقوع سیل در آن محدوده ایجاد شده است.

بیات گفت: این سازه ایجاد شده توان آن را دارد که سیلی که از سمت غرب وارد شهرک صنعت اشتهارد می شود را کنترل کند.

وی اضافه کرد: در روستای ایپک هم چند سد خاکی وجود داشت که نیاز به مرمت داشتند که امسال مرمت آنها انجام شد و خطر ناشی از ریزش آنها از بین رفته است.

این مسئول در ادامه با گلایه از افزایش هزینه اجرای طرح‌های آبخیزداری گفت: طی چند ماه شاهد افزایش قابل توجه تجهیزات و مصالح مورد استفاده در اجرای طرح‌های آبخیزداری بوده‌ایم که همین امر ادامه کار را برای پیمانکاران سخت کرده است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز افزود: ماشین آلات اجاره‌ای این پیمانکاران از ماهی ۳۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده و یا در مقطعی اصلا سیمان در بازار موجود نبود و همین امر پیشبرد طرح‌ها را مشکل کرده بود.

وی  در پایان گفت: علی رغم همه مشکلات موجود، اغلب طرح‌های آبخیزداری تعریف شده برای امسال اجرایی شده و نگرانی خاصی برای سه ماهه زمستان نداریم.

منبع خبر : ایسنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});