×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 19 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تارا نیوز

به گزارش تارا نیوز و به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر روح اله کشاورز طراح و سازنده کیت الایزای تشخیص سرمی کووید ۱۹ درباره این طرح موفقیت آمیز گفت: تحقیقات و پژوهش بر روی این طرح در فروردین سال ۹۹ آغاز و اواخر اردیبهشت ماه نمونه های قابل ارائه به آزمایشگاه رفرانس وزارت بهداشت (مستقر در انستیتو پاستور ایران) تحویل داده شد.

وی افزود: طی دو ماه ارزیابی کیت، تاییدیه برای هر دو کیت به اداره کل تجهیزات پزشکی و سازمان غذا و دارو ارسال و به صورت موازی مستندات مورد نیاز از جمله KMF، DOC ، BOM و سایر مستندات تهیه و طی چندین بار بازنگری مورد تایید این سازمان قرار گرفت. شهریورماه امسال نیز پروانه بهره برداری و فروش این کیت برای موسسه رازی صادر شد.

این محقق موسسه رازی، استفاده از آنتی ژن اختصاصی S و فرمولاسیون خاص محلول های آن را از ویژگی های این دو کیت نام برد و تاکید کرد: این وضعیت علاوه بر ایجاد ویژگی ۱۰۰، سهولت انجام آزمایش برای کارشناس آزمایشگاه را به همراه داشته و همچنین با استفاده از آنتی بادی کلاس A در کنار آنتی بادی کلاس G باعث افزایش حساسیت این کیت شده است.

دکتر کشاورز، همچنین به تجربه موفق موسسه رازی در تولید کیت های الایزا اشاره و تصریح کرد:
اخذ پروانه تولید تجاری کیت های الایزای پاراتوبرکلوز(یون) و بروسلوز در گاو و گوسفند برای نخستین بار در ایران از سال های گذشته نوید بخش بومی شدن دانش فنی تولید کیت های الایزای تجاری در کشورمان است؛ تا آنجا که طراحی دو کیت الایزای تشخیص بیماری کووید ۱۹ طی ۲۰ روز، گسترده بودن دامنه استفاده از این دانش فنی در حوزه کیت های الایزای پزشکی را نیز نشان می دهد.

مسئول آزمایشگاه تشخیص موسسه رازی، با قدردانی از رئیس و معاون تحقیقات و فناوری موسسه در به ثمر رسیدن این کیت ها و همکاری بی شائبه مسئولان شعبه اراک موسسه رازی که عملیات لوجستیکی و بازدید های خط تولید در این شعبه انجام شد، اظهار کرد: در صورت تداوم حمایت ها، تولید تمام کیت های الایزای دامپزشکی مورد نیاز سازمان دامپزشکی و آزمایشگاه های بخش خصوصی برای چند ماه آینده به هیچ عنوان دور از ذهن نخواهد بود.
دکتر نادر مصوری رئیس بخش توبرکولین و مالئین موسسه رازی و دیگر محقق همکار در این فناوری برتر، نیز با اشاره به تجربه بالای موسسه رازی در ساخت کیت های تشخیصی گفت: موسسه رازی پشتوانه ارزشمندی در زمینه ساخت کیت های تشخیصی دارد و کیت هایی که تا کنون توسط محققان این موسسه ساخته شده از جمله کیت بیماری یون از قوی ترین کیت ها بوده و طی چند سال اخیر به بازار عرضه و مصرف شده است.
وی افزود: پس از شناسایی دو بیمار مبتلا به کرونا در قم، ایده ساخت کیت تشخیص کرونا از سوی آقای دکتر کشاورز مطرح و بعد از اطمینان از نیاز وزارت بهداشت به این کیت، در ۲۰ روز شدید کاری به صورت شبانه روزی و بی وقفه موفق به ساخت کیت سرمی تشخیص ویروس کووید ۱۹ شدیم.
دکتر مصوری همچنین به امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان انتقال خون استان البرز اشاره و اظهار کرد: طبق گفته مسئولان این سازمان، پلاسما درمانی در استان البرز با استفاده از کیت سرمی تشخیص کرونا ویروس بسیار موثر و با کمترین میزان تلفات بوده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


});